• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Groenonderhoud met kennis van zaken

Meer genieten in een goed onderhouden tuin

Je tuin door een vakman laten onderhouden heeft alleen maar voordelen. Je hebt niet alleen meer tijd om in en van je tuin te genieten, ook je gazon en de planten varen er wel bij. Je tuin is mooier én gezonder. Bovendien ziet je tuin er het hele jaar door op z’n best uit. Demunter groenonderhoud uit Knokke komt wekelijks, maandelijks of zelfs eenmalig langs voor alle tuinonderhoud en snoeiwerken.

Wij zijn tuinprofessionals. Elke taak wordt op de juiste manier en in het meest gepaste seizoen uitgevoerd. Je kan bij ons terecht voor het maaien van je gazon, maar ook voor het scheren van je struiken of hagen. Uiteraard is je tuin na ons vertrek ook volledig onkruidvrij en ziet alles er afgewerkt uit.

Naast het reguliere tuinonderhoud, zijn wij gespecialiseerd in aanplantingen, gazons en grasmatten. We zetten de juiste plant op de juiste plaats en zorgen voor een gazon dat er gezond en mooi groen uitziet.

Wil ook jij meer genieten van je tuin of krijg je graag deskundig advies over het onderhoud van je gazon? Neem dan contact op met Andy Demunter, de zaakvoerder van Demunter groenonderhoud. Hij geeft je graag professioneel advies. Demunter groenonderhoud verzorgt het tuinonderhoud en de tuinaanleg in de hele regio Damme en Knokke-Heist.